• e-learning lms. E-kursplattform från Quicker Learning

Yrkesutbildningar i e-kursplattform

Quicker Learning

Visst är det skönt att utvecklingen går framåt? Nu kan du erbjuda yrkesutbildningar på distans genom Quicker Learning e-kursplattform. Efter avklarad kurs får deltagaren sitt certifikat och det arkiveras också länge för att kunna tas fram igen vid ett senare tillfälle.

En yrkesutbildning i vår e-kursplattform Quicker Learning ger många fördelar. För dig som utbildare kan du nå ut till många människor, du behöver inte tänka på dyra lokaler eller resekostnader. Det blir enkelt och lättillgängligt. Dina kurser blir möjliga att ta vart som helst och när som helst.

Kurserna i Quicker Learning är också enkla att utforma efter ditt företags profil och du får fördelen med att kunna ladda upp material i alla tänkbara format. Det är bra att kunna varva text, videor och bild för att engagera deltagarna. På så sätt lär de sig bättre och i sin egen takt.

Vår e-kursplattform erbjuder dig som yrkesutbildar:

Säkerhet och stabilitet

All information om utbildningar och deltagare sparas säkert med vår säkra och stabila drift. Diplom och certifikat lagras – för att vid behov – enkelt kunna skrivas ut igen.

Proffsiga kurser

Med ett användarvänligt gränssnitt och med en snygg och logisk layout visar du att företaget är professionellt hela vägen.

Lätt att lägga in material

Har du mycket material sparar du tid genom att lägga upp det digitalt i Quicker Learning. Där kan du bygga upp dina kurser i olika avsnitt och kapitel. Fyll på eller ta bort när du önskar. Vi hjälper såklart till!

Lyckade yrkesutbildningar

Med en bra och genomtänkt utbildning går det lättare och snabbare för dina kursdeltagare att lyckas med sina mål, slutförda yrkesutbildningar med godkänt slutprov.

Snabbanslutning