• Nöjda kunder

ETU

Kundreferens, Katarina Loodh

Sedan hösten 2021 så använder ETU Quicker Learning som plattform för sina onlineutbildningar.

Vi har intervjuat Katarina Loodh som arbetar som tillgänglighetsexpert på ETU.

Hej Katarina!

Har det varit lätt att komma igång med era utbildningar i Quicker Learning?

Ja, systemet går snabbt att lära sig så det gick väldigt smidigt att komma igång med lärplattformen.

Har supportfunktion hög tillgänglighet och löser vi problem snabbt och effektivt?

Man får alltid snabba svar och god support. Man blir vänligt bemött och känner sig alltid välkommen att ringa.

Är det några funktioner i Quicker Learning du är särskilt nöjd med?

Nja, det vet jag kanske inte om jag har, dock vill jag påpeka att ifall vi känner att någon funktion saknas, så blir detta väldigt snabbt åtgärdat, ifall de tycker att funktionen tillför något för även fler kunder.

Skulle du rekommendera Quicker Learning system och kundsupport?

Ja, det skulle jag självklart göra.

Besök gärna hemsidan www.etu.se

Vi tackar Katarina Loodh på ETU för denna intervju och att ni valt Quicker Learning som e-kursplattform. Vi hoppas på ett långsiktigt samarbete tillsammans.

Information om ETU

ETU grundar sig i tre affärsområden; Entreprenörskap, Tillgänglighet och Utbildning/uppdrag. Inom affärsområde Tillgänglighet är vi ett av landets ledande företag när det gäller att skapa digital tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. Vårt mål är att alla kanaler och tjänster ska vara tillgängliga och lätta att använda, oavsett vilka förutsättningar du har.

Vi kan hjälpa dig att tillgänglighetsgranska din webbplats för att se om den uppfyller de tekniska lagkraven, göra användartester för att hitta de viktigaste användbarhetsbristerna på din webbplats, utbilda dig och din organisation inom tillgänglighet, eller granska och tillgänglighetsanpassa dina dokument.

Det är också inom tillgänglighet som vi använder Quicker Learnings e-kursplattform. I ETU Lärplattform kan du lära dig mer om tillgänglighet genom våra digitala utbildningar i text-, bild- och videoformat. I vår moderna lärplattform har vi samlat e-Learning kurserna som gör det enkelt för dig och dina kollegor att komma igång med ert tillgänglighetsarbete. Passar både för självstudier och som uppslagsverk i ditt dagliga arbete.

Vi kan det mesta inom digital tillgänglighet – hör av dig om du vill veta mer!

https://etu.se/tillganglighet

Snabbanslutning