• systemutbildning e-kursplattform

Systemutbildning i e-kursplattform

Quicker Learning för systemleverantörer

För dig som är systemleverantör eller är ansvarig för systemutbildning inom företaget, så är det viktigt att få ge en ordentlig utbildning till de som ska använda sig av ditt system. Quicker Learning riktar sig till alla kommuner, organisationer och företag i Sverige som använder någon slags verksamhetssystem och behöver systemutbildning i e-kursplattform.

Det är en utmaning att nå ut till alla eftersom verksamheten måste rulla på och helst utan några större avbrott. Och du själv måste ta dig tiden till att utbilda.

Hur gör man på bästa sätt då? Jo, man lägger kurser och utbildningar digitalt i form av e-learning. Vår e-kursplattform Quicker Learning är till din fördel av flera anledningar.

Ge personalen trygghet med systemutbildning i Quicker Learning e-kursplattform

 • Sprid kunskapen

  Om all utbildning och material finns digitalt i en e-kursplattform kan den göras tillgänglig för flera administratörer och är inte beroende av en enda person. Ovärderligt vid till exempel semesterfrånvaro eller organisationsförändringar.

 • Maximera systemen

  För att få ut det mesta möjliga av era verksamhetssystem behöver personalen få kontinuerlig systemutbildning. Många företag använder flera olika verksamhetssystem och då behöver man få en förståelse i hur de hänger ihop. Missa inga viktiga funktioner!

 • Anpassad systemutbildning

  Du kan anpassa utbildningar och kurser på individnivå eller efter avdelning. Sålla bort information som inte är relevant. Användarna kan ta del av utbildningen när och där det passar bäst. Därmed får du nöjda användare som slipper information som inte berör dem.

 • Snabb information

  Informera användarna om ändringar och uppdateringar i verksamhetssystemen som en kort utbildning, det vill säga så kallad mikroinlärning. Du når ut till alla du behöver på ett smidigt sätt.

Vill du veta mer om Quicker Learning e-kursplattform och vilken nytta den kan ha för dig som systemleverantör?

Kontakta vår kundtjänst för att boka en demo idag, så berättar vi mer om vår fantastiska e-kursplattform.

Vill du ha en demo i 1 månad?

  Snabbanslutning