• e-learning lms. E-kursplattform från Quicker Learning

Skapa e-kurser med Quicker Learning e-kursplattform

Vi hjälper våra kunder hela vägen

I en modern e-kursplattform ska det vara enkelt att komma igång och det ska vara lika enkelt att uppdatera med nya kurser eller kapitel.

Vi hjälper våra kunder att komma igång med sin nya e-kursplattform och kör du fast senare så är det bara att kontakta vår blixtsnabba kundtjänst!

Quicker learning är uppbyggt på ett sätt som gör det lätt att förstå. Och det tar inte ta en massa onödig tid. Du får möjlighet till att anpassa utbildningen efter vad som passar just din verksamhet bäst.

Eftersom Quicker learning är så flexibelt så kan du välja att lägga in bilder, video och text, eller färdiga pdf-filer. Hela Powerpoint-presentationer går också utmärkt.

Låt företagets varumärke lysa igenom

Med vår e-kursplattform kan du designa kursen så att den matchar företaget. Enkelt och utan krångel förstås. I Quicker learning kan du lägga in företagets logotyp och ställa in det färgtemat som önskas. Det innebär att personalen kommer att känna sig som hemma! För nyanställda ger det en känsla av gemenskap och varmt välkomnande från första stund. Och vem vill inte ge det?

Snabbanslutning