• Skapa kurser

Skapa e-kurser med Quicker Learning e-kursplattform

Vi hjälper våra kunder hela vägen

Skapa e-kurser - vi hjälper digI en modern e-kursplattform ska det vara enkelt att komma igång och det ska vara lika enkelt att uppdatera med nya kurser eller kapitel.

Vi hjälper våra kunder att komma igång med sin nya e-kursplattform och kör du fast senare så är det bara att kontakta vår blixtsnabba kundtjänst! Ingen fråga är för liten eller för dum för att ställas till oss, så tveka inte att höra av dig.

Quicker learning är uppbyggt på ett sätt som gör det lätt att förstå. Och det tar inte en massa onödig tid. Du får möjlighet till att anpassa utbildningen efter vad som passar just din verksamhet bäst. Vi ger dig goda råd och bollar idéer med dig.

Eftersom Quicker learning är så flexibelt så kan du välja att lägga in bilder, video och text, eller färdiga pdf-filer. Hela Powerpoint- presentationer går också utmärkt.

Låt företagets eller organisationens varumärke lysa igenom

Exempel på utseende på e-kursplattform

Ett exempel från KEF (Kommunalekonomernas förening) på hur man gör e-kursplattformen till sin med hjälp av logotyp och färger.

Med vår e-kursplattform kan du designa kursen så att den matchar företaget/organisationen. Enkelt och utan krångel förstås.

I Quicker learning lägger man in företagets/organisationens logotyp och ställer in det färgtema som önskas. Det innebär att personalen känner sig som hemma! För nyanställda ger det en känsla av gemenskap och varmt välkomnande från första stund. Och vem vill inte ge det?

Snabbanslutning