• e-kursplattform partnerutbildning

Partnerutbildning i e-kursplattform

Quicker Learning

Om du har sålt en produkt eller en programvara till en samarbetspartner så kan du på ett smidigt sätt förmedla kunskap och utbildning till dem genom att skapa en partnerutbildning i e-kursplattform. På så vis säkerställer du att din produkt används på rätt sätt och att alla smarta funktioner kommer att kunna nyttjas.

Genom innehåll som videor och skärmklipp kan du göra guider och quiz. Komplettera med välformulerad text och beskrivande bilder så blir utbildningen både rolig och effektiv. Det är lättare än vad du tror och resultatet kommer att bli givande för alla parter.

Partnerutbildning i Quicker Learning e-kursplattform

Vi erbjuder dig plattformen och du kan erbjuda dina partners:

 • Lätt och snabb utbildning

  Vi har gjort det lätt för dig att lägga in materialet och vi hjälper dig att komma igång. Kurser i form av e-learning gör det också lätt för dina partners att ta del av utbildningen när som helst. När det tillkommer nyheter kan du göra en kortare snabbutbildning i ämnet.

 • Strukturerade guider

  Lägg in steg-för-steg-guider med bilder eller videoklipp. Beskriv alla fördelar och ställ sedan frågor i ett klurigt quiz. Eller gör något helt annat, du har friheten att göra vad du vill.

 • Seriositet

  Som en seriös partner kan du erbjuda ett stabilt och säkert system för utbildning. Det visar att du står för kvalitet rakt igenom.

 • Belöna

  Låt alla deltagare få ett snyggt diplom efter avslutad kurs!

Quicker Learning e-kursplattform – skapa proffsig partnerutbildning

Vill du veta mer? Kontakta vår trevliga kundtjänst eller boka en demo.

Snabbanslutning