• E-kursplattform onboarding nyanställningsutbildning

Nyanställningsutbildning i vår e-kursplattform

Värdefull och rolig onboarding!

Utbilda den nya personalen och engagera dem direkt med allt de behöver för att kunna glänsa på sina nya jobb. Du kan informera om hur det fungerar med semester, lön och andra villkor. Med digital utbildning delges också alla samma grundinformation när de ska påbörja sitt uppdrag på företaget.

Quicker Learning är webbaserad och responsiv och kommer att fungera överallt och på vilken digital, modern enhet som helst.

En företagsanpassad lärplattform är ett ovärderligt verktyg på vägen mot framgång. Visa att företaget föredrar moderna lösningar och ligger i framkant när det gäller utbildning och introduktion. Alltså e-learning!

Fördelar med nyanställningsutbildning i Quicker Learning:

 • Förkunskaper

  Förbered nya medarbetare genom att de dem en bra introduktion så att de känner sig motiverade till att börja prestera på direkten. Du kan lägga in kurser med försäljningsträning eller andra vassa knep som får dem att lyckas på företaget.

 • Riktad introduktion

  Ingen medarbetare är den andra lik så därför bör heller inte deras kurser och introduktioner vara det. Därför får du möjlighet att skräddarsy lektioner och innehåll efter varje avdelning eller person.

 • Snabb bedömning av nyanställda

  Med Quicker Learning kan du utvärdera varje nyanställds kompetens med quiz eller andra uppdrag. Som ett resultat av detta kan du enkelt få fram spetskompetens eller vad de kan fördjupa sig mer i!

 • Bygg en företagskultur

  Employer-branding med andra ord. All viktig information om företaget och arbetsplatsen kan du informera om direkt i Quicker Learning e-kursplattform. Med det så säkerställer du att alla anställda är medvetna om regler, policys, mål och rutiner på de olika avdelningarna.

 • Följ varje medarbetares framsteg

  I Quicker Learning e-kursplattform kan du följa upp hur det går för dina nyanställda genom rapporter och analyser. Sedan hjälper detta dig att optimera fortsatta utbildningsavsnitt.

 • Spara tid (och pengar)

  Utbildningen och lärandet sker online – och det kan ske när som helst och vart som helst. Därför blir det smidigt och samtidigt väldigt kostnadseffektivt för både företaget och personalen med e-learning.

Vill du boka en demo?

  Snabbanslutning