• E-kursplattform onboarding nyanställningsutbildning

Nyanställningsutbildning i vår e-kursplattform

Värdefull och rolig onboarding 

Utbilda den nya personalen och engagera dem direkt med allt de behöver för att kunna glänsa på sina nya jobb. Innan de börjar, låt dem få en nyanställningsutbildning i Quicker Learning e-kursplattform. Det är en plattform som introducerar de nyanställda in i företaget på ett lärorikt, roligt och professionellt sätt.

En företagsanpassad lärplattform online är ett ovärderligt verktyg på vägen mot framgång. Visa att företaget föredrar moderna lösningar och ligger i framkant när det gäller utbildning och introduktion. Alltså e-learning!

Det är viktigt att alla nyanställda delges samma grundinformation när de ska påbörja sitt uppdrag på företaget. Men eftersom det också är viktigt att se och uppmärksamma varje unik person så kan hela eller vissa delar individanpassas och det ger ett gott första intryck av nya arbetsplatsen.

Pre-boarding före onboarding

Det är populärt och uppskattat att kunna erbjuda nya medarbetare deras introduktioner som en pre-boarding i förväg och det blir enkelt med vår e-kursplattform för nyanställda i Quicker Learning. Du kan informera om hur det fungerar med semester, lön och andra villkor.

Med utbildningssystem från Quicker Learning kan man få sin introduktion vart som helst för den är webbaserad och responsiv, något som är som en självklarhet idag. Och Quicker Learning e-kursplattform kommer att fungera överallt och på vilken digital, modern enhet som helst.

Förmodligen ser de nya stjärnorna fram emot starten lika mycket som du så varför inte börja preppa dem redan innan första dagen?

Ditt innehåll är din näst största tillgång

Och den allra största tillgången är personalen. Därför är det viktigt att starta engagemang från första dagen med enkel och relevant internutbildning för onboarding. Förbättra inlärningseffektiviteten hos dina nya medarbetare med vår användarvänliga e-kursplattform – Quicker Learning.

Med nyanställningsutbildning i e-kursplattform

Läs om fördelarna som Quicker Learning erbjuder dig

 • Förkunskaper

  Förbered nya medarbetare genom att de dem en bra introduktion så att de känner sig motiverade till att börja prestera på direkten. Du kan lägga in kurser med försäljningsträning eller andra vassa knep som får dem att lyckas på företaget.

 • Riktad introduktion

  Ingen medarbetare är den andra lik så därför bör heller inte deras kurser och introduktioner vara det. Därför får du möjlighet att skräddarsy lektioner och innehåll efter varje avdelning eller person.

 • Snabb bedömning av nyanställda

  Med Quicker Learning kan du utvärdera varje nyanställds kompetens med quiz eller andra uppdrag. Som ett resultat av detta kan du enkelt få fram spetskompetens eller vad de kan fördjupa sig mer i!

 • Bygga en företagskultur

  Employer-branding med andra ord. All viktig information om företaget och arbetsplatsen kan du informera om direkt i Quicker Learning e-kursplattform. Med det så säkerställer du att alla anställda är medvetna om regler, policys, mål och rutiner på de olika avdelningarna.

 • Följ varje medarbetares framsteg

  I Quicker Learning e-kursplattform kan du följa upp hur det går för dina nyanställda genom rapporter och analyser. Sedan hjälper detta dig att optimera fortsatta utbildningsavsnitt.

 • Spara tid (och pengar)

  Utbildningen och lärandet sker online – och det kan ske när som helst och vart som helst. Därför blir det smidigt och samtidigt väldigt kostnadseffektivt för både företaget och personalen med e-learning.

Vill du ha en demo i 1 månad?

  Snabbanslutning