E-learning (LMS)

Det är digitalt lärande som gäller nu. Utbildning ska vara lättillgänglig, rolig och relevant!

Quicker learning är en e-kursplattform som gör det lätt att lära sig. Och precis som vårt namn antyder så får du möjlighet till ett snabbare lärande tack vare moderna metoder.

Med utbildningar i en e-kursplattform kan du göra dig av med gamla papper, böcker och pärmar för du lägger in det du behöver som digitala kurser. Du bygger upp utbildningar med innehåll av bilder, videor och texter. Att kunna anpassa materialet till att vara relevant för varje målgrupp är en stor fördel som du får med Quicker Learning.

Istället för att hålla långa, muntliga utbildningstillfällen kan du ladda upp innehåll som engagerar och interagerar deltagarna.

Verktygen du får i vår e-kursplattform gör att du som administratör kan följa användarnas aktivitet så att du lätt ser om de har avklarat sina kurser eller om de behöver lite pepp för att slutföra. Du får verktyg för analys och resultat för varje användare. Du kan dela ut administratörsroller till andra och du kan fylla på eller ändra i materialet efterhand.

Låter det krångligt med e-learning?

Det är det inte. Det är i själva verket enklare än att göra en PowerPoint-presentation. När du väl har lagt in utbildningen i Quicker Learning så finns den där. Materialet går att återanvända och anpassa för att spara onödigt jobb nästa gång.

Mobilt lärande med LMS

Quicker Learning fungerar överallt och på vilken digital, modern enhet som helst. Precis som användarna förväntar sig. Kursdeltagaren kommer att fortsätta ha tillgång till materialet och kan söka upp det igen efteråt. Som en kunskapsbank i fickan, alltså.

Det är roligt att både lära ut och att lära sig med e-learning!

E-learning har många användningsområden. Det kan vara som en regelbunden, kort internutbildning eller för en djupare utbildning för till exempel nyanställning eller förarbevis.

Framtidens lärande är redan här med Quicker Learning e-kursplattform!

Vår kundservice hjälper dig med att komma igång.

Snabbanslutning