E-kursplattform för utbildningsföretag

Som professionell utbildare känner du till vikten av att din utbildning ska engagera varje deltagare. För kunskaperna ska inte bli kortvariga utan fastna i minnet. I Quicker Learning anpassar du din utbildning efter varje målgrupp.

Vår e-kursplattform är användarvänlig både för dig som utbildar och för kursdeltagarna. Dina digitala kurser skapar du enkelt och snabbt i vårt verktyg. Du lägger in texter, bilder och filmer. Delar in i önskade kapitel. Ändrar eller uppdaterar enkelt vid behov.

Skapa utbildningar som ger intresse och engagemang från dina kursdeltagare. Med vår e-kursplattform får du som utbildningsföretag alla möjligheter till att göra det bra.

Eftersom allt fler företag väljer att ha kurser på distans så finns lösningen Quicker Learning.

Med Quicker Learning e-kursplattform får du:

 • Mindre administration

  Lägg in ditt material och använd det sedan till flera kurser. Systemet håller koll på deltagares aktivitet och rättar prov automatiskt.

 • Enkelhet

  Quicker Learning har en tydlig och genomtänkt struktur som är lätt att lära sig. Vi hjälper dig dessutom att komma igång och vår support ingår.

 • Engagerade deltagare

  Gör utbildningarna både intressanta och roliga. Låt deltagarna interagera.

 • Flexibilitet

  Quicker Learning är flexibelt både för både administratörer och användare. Det går att använda överallt och du kan lägga in material till utbildningen i vilka format du än önskar.

 • Enkel uppföljning

  Lätt att mäta och följa upp alla deltagares framsteg. Sparar mycket tid för dig som utbildare och med en enkel knapptryckning kan du få fram rapporter.

 • Skräddarsytt utseende

  Enkelt att skräddarsy utseendet med just er logotyp och färger.

Vill du boka en demo?

  Snabbanslutning