E-kursplattform för utbildningsföretag

Quicker Learning

Som professionell utbildare känner du till vikten av att din utbildning ska engagera varje deltagare. För kunskaperna ska inte bli kortvariga utan fastna i minnet. I Quicker Learning anpassar du din utbildning efter varje målgrupp. Vår e-kursplattform är användarvänlig både för dig som utbildar och för kursdeltagarna. Dina digitala kurser skapar du enkelt och snabbt i vårt verktyg. Du lägger in texter, bilder och filmer. Delar in i önskade kapitel. Ändrar eller uppdaterar enkelt vid behov.

Skapa utbildningar som ger intresse och engagemang från dina kursdeltagare. Med vår e-kursplattform får du som utbildningsföretag alla möjligheter till att göra det bra. Det går att utbilda i allt.

Eftersom allt fler företag väljer att ha kurser på distans så finns lösningen Quicker Learning.

Med Quicker Learning e-kursplattform får du:

 • Mindre administration

  Lägg in ditt material och använd det sedan till flera kurser. Systemet håller koll på deltagares aktivitet och rättar prov automatiskt.

 • Enkelhet

  Quicker Learning har en tydlig och genomtänkt struktur som är lätt att lära sig. Vi hjälper dig dessutom att komma igång och vår support ingår.

 • Engagerade deltagare

  Gör utbildningarna både intressanta och roliga. Låt deltagarna interagera.

 • Flexibilitet

  Quicker Learning är flexibelt både för både administratörer och användare. Det går att använda överallt och du kan lägga in material till utbildningen i vilka format du än önskar.

 • Enkel uppföljning

  Lätt att mäta och följa upp alla deltagares framsteg. Sparar mycket tid för dig som utbildare och med en enkel knapptryckning kan du få fram rapporter.

 • Skräddarsytt utseende

  Enkelt att skräddarsy utseendet med just er logotyp och färger.

Boka en demo så visar vi dig alla smarta funktioner som du
behöver för att kunna göra fantastiska utbildningar/kurser.

Vill du låta andra ta del av all din kunskap utan att du eller deltagarna ska behöva
vara bundna av tid och/eller rum? Då är vår e-kursplattform ett väldigt effektivt sätt att nå ut.

Snabbanslutning