Förarbevis & körkortsutbildning

med Quicker Learning

Quicker Learning är en e-kursplattform som riktar sig till utbildningsföretag och organisationer som erbjuder kurser för olika förarbevis samt körkortsutbildning. Tillsammans gör vi det enkelt och pedagogiskt för den som ska utöka sin kompetens.

Förarbevis av olika slag är numera något som vanligtvis krävs för många yrkesgrupper och som även kan vara till en fördel för privatpersoner. T.ex. förarbevis för truck, båt, snöskoter eller vattenskoter. Med dagens teknik går teorin att göra på distans, hemifrån. Det är uppskattat att få lära sig i sin egen takt och när man har tid.

För de förarutbildningar som Transportstyrelsen utför tillsyn på är reglerna så att slutprovet måste görs på plats eller via fjärrundervisning, vilket innebär att man kan vara åtskilda i rum men inte i tid. Däremot så kan man göra själva provet i Quicker Learning och då sparas all information gällande klarade examinationer i ett digitalt arkiv. Du slipper helt enkelt att ha ett fysiskt arkiv som tar plats. Dessutom kan dina kursdeltagare inför slutprovet ha tillgång till kursmaterialet så de kan komma väl förberedda och pålästa. Dina kurser blir på så sätt mer effektiva och fler klarar provet i slutändan.

Med vårt system Quicker Learning lägger du in kurser digitalt. Du delar in i kapitel och du kan använda dig av bland annat text, bilder och videor. Det är enkelt att ta bort eller lägga till delar av kurser i efterhand.

Det har aldrig varit enklare att skapa kurser och utbildningar för förarbevis eller körkortsutbildningar än vad det är nu. Vi hjälper dig såklart att komma i gång!

Med e-kursplattformen Quicker Learning får du:

 • Möjlighet till fler deltagare

  Eftersom din utbildning går att göra från distans hemifrån ökar det intresset, eftersom dina kurser blir både enklare, billigare och snabbare att gå. Du behöver heller inte tänka på någon lokal.

 • Enklare administration

  Certifikat och diplom sparas i systemet och där får du också en bra översikt över deltagare och aktivitet. Proven rättas automatiskt.

 • Professionell utbildning

  Quicker Learning e-kursplattform håller hög standard, både gällande säkerhet och gränssnitt. Det är enkelt att bygga upp utbildningar och det levererar bra kvalitet hela vägen.

 • Nöjda deltagare

  Quicker Learning är också mycket användarvänligt och det går att få sin utbildning vart som helst, såvida internet finns tillgängligt. Deltagarna kan ta sina förarbevis eller körkort på ett roligt och effektivt sätt.

När du behöver en e-kursplattform för förarbevis och körkortsutbildning,

boka en demo av Quicker Learning!

Vi visar dig gärna alla fördelar och hur enkelt det är att komma igång med e-kurser.

Vill du boka en demo?

  Snabbanslutning