Bli återförsäljare av Quicker Learning

Quicker Learning gillar bra kundrelationer och långsiktiga samarbeten. Vi erbjuder nu en möjlighet för dig att bli återförsäljare av vår e-kursplattform. Tillsammans kan vi erbjuda företag, kommuner och organisationer över hela Sverige en användarvänlig, flexibel och molnbaserad e-kursplattform.

Vår e-kursplattform går att branda efter både ditt och slutkundens företag. Du kan därmed sälja den som en egen tjänst inom e-learning, men att vi står bakom tjänsten med plattform, introduktion och fortsatt support.

Som återförsäljare av Quicker Learning kan du också tjäna kick-back på alla leads till oss som ger affär.

Har du ett brett kontaktnät så kommer det att bli enkelt för dig att sälja in Quicker Learning eftersom de flesta verksamheter har behov av kurser och utbildning, internt eller externt. Vi levererar en förstklassig plattform och du får en generös kick-back vid varje avslutad affär.

Är du rätt återförsäljare för oss? Välkommen att fylla i och skicka in formuläret nedan så kontaktar vi dig för att boka in ett möte. Då får du reda på mer om vårt företag och även den produkten som vi säljer. Passar vi ihop så är det ett bra och lönsamt samarbete som vi har att se fram emot!

Ansök om att bli återförsäljare

    Snabbanslutning